joi, 19 aprilie 2012

Despre Campania de informare "Iasul are prioritate!"



Am inceput pe acest blog o campanie de informare si totodata de promovare a proiectelor dezvoltate la Iasi de catre Municipalitate. Am denumit-o generic aici "Din categoria Proiectele Iasului", alaturandu-ma, in acest fel, dar personalizat Campaniei generale de informare "Iasul are prioritate!".
Pentru a fundamenta si mai mult caracterul de informare, voi adauga mesajul transmis de echipa proiectului:

Primăria Municipiului Iași a demarat o campanie de informare publică asupra proiectelor aflate în desfășurare, în acest moment, în oraș. Printre acestea, se numără în special proiectele cu finanțare europeană nerambursabilă. Campania se desfășoară prin contribuția exclusivă a Biroului de Comunicare din Primăria Municipiului Iași.

Campania de informare ”Iașul are prioritate” cuprinde mai multe elemente, atât vizuale, cât și audio-video sau digitale. În acest sens, în municipiul Iași au fost amplasate o serie de bannere care sa informeze populația orașului asupra lucrărilor care se desfășoară în prezent. În paralel, prin materiale video, ieșenii sunt informați în mod constant asupra stadiului în care au ajuns lucrările respective. Nu în ultimul rând, campania ”Iașul are prioritate” se desfășoară și în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare și a website-ului www.prioritatepentruiasi.ro.

Campania de informare ”Iașul are prioritate” nu se substituie, sub nicio formă, publicității oficiale asumate, prin toate regulile Uniunii Europene, proiectelor europene derulate de Primăria Iași.

Primăria Municipiului Iași respinge orice aluzie la folosirea improprie a fondurilor europene, atât timp cât campania de informare ”Iașul are prioritate” NU este susținută din bugetul de promovare alocat proiectelor europene.

De asemenea, în niciun material de promovare din cadrul campaniei de informare ”Iașul are prioritate” nu apar îndemnuri electorale, îndemnuri la vot, mesaje politice sau electorale.

Niciun comentariu: